- - - PRIMOM Alapítvány - - -

 

Kedves Látogatóink!

Honlapunk új webcímre költözött: WWW.PRIMOM.HU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A PRIMOM Alapítvány kiemelten fontosnak tartja a közérdekű adatok minél szélesebb körű nyilvánosságra hozatalát, valamint a személyes adatok védelmét és azok bizalmas, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban való kezelését.

Az PRIMOM alapítvány törekeszik arra hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a PRIMOM Alapítvány honlapjainak (www.ostermelo.com, www.primomvk.hu, www.primomth.hu), szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény hatályos törvényi rendelkezéseinek maradéktalan betartásával történjen.

A honlap adatkezelője a PRIMOM Alapítvány. Székhelye: 4400 Nyíregyháza, Váci Mihály u. 41.
A weboldal használatához megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.
Kijelentjük, hogy a regisztráció és a lapelőfizetés során, a PRIMOM Alapítvány birtokába kerülő, személyesnek minősülő információt, adatot  bizalmasan kezeljük, azokat kizárólag a sikeres tájékoztatás, hírlevél küldések lebonyolítása érdekében használjuk.

Elérhetőségeinek megadásával hozzájárul, hogy időszakonként hírlevelek formájában, a PRIMOM Alapítvány értesítést küldjön kiemelkedő ajánlatairól. Hírlevél leiratkozás a küldő e-mail-ről, egy válaszlevél írása esetén bármikor megtehető. Az adatbázisból való törlés kb. 1 hetet vesz igénybe.

Lehetőséget adunk a személyes adatok megváltoztatására, illetve törlésére a "Kapcsolatok" menüponton keresztül-, vagy a közvetlen email címen történő jelzés esetén.

Oldalaink bármely részének másolása, utánközlése csak a Kiadó engedélyével lehetséges.
Lapunkban megjelent írásokért a szerzők személyesen vállalnak felelősséget.
A hirdetések és PR cikkek tartalmáért minden tekintetben a megrendelő felel.
Honlapunk más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmaz, melyek tartalmáért a PRIMOM Alapítvány semmilyen felelősséget nem vállal.